27 Mart 2011 Pazar

Mersin evden eve nakliyat platformu

Mersin evden eve nakliyat sitesi, yalnızca Mersin’deki evden eve nakliyecilerini içerisinde barındıran bir evden eve nakliyat platformudur.

Amacımız, rekabetin yoğun olduğu nakliyat sektöründe sizlerin de bildiği üzere bu işle ilgisi olmayan, nakliye aracı olmayan, ofisi ya da bürosu olmayan, nakliyat için yetki belgesi olmayan, komisyonculuk yapan veya kum, çakıl taşıdığı kamyonuyla sonra da gelip sizin evinizi taşıyan kişi ya da kişileri gerçek firmalardan ayırt etmenizi sağlamaktır.
Bu amaçla kurmuş olduğumuz evden eve nakliyat sitemizde, yalnızca Mersin’de bulunan firmalar yer almaktadır. İlerleyen zamanlarda mersin evden eve nakliyat sitemize kayıtlı olan her firma hakkında en ince ayrıntıya kadar detayları görebileceksiniz. Örneğin: paketleme türü, nakliye araçları, elemanları, firma bilgileri, firma yetki belgeleri, vergi levhası, vergi dairesi ve numarasına kadar o firmaya ait tüm bilgilere erişebileceksiniz.Bu sayede yükünüzü taşıtacağınız firma hakkında neredeyse tam bilgi almış olacaksınız. Bahsettiğimiz gibi nakliyat sektöründe işler genellikle internet üzerinden yürütüldüğü için insanlar, işleri nedeniyle ya da zaman kısıtlığı nedeniyle, nakliye yaptıracakları firmaları tam olarak araştırmıyorlar / araştıramıyorlar. Bu tür kişilerden (yalan yanlış bilgiler alarak) aldıkları fiyatın cazip gelmesi nedeniyle eşyalarını güvenip taşıtıyorlar ve işin sonu hiç memnun olmayacakları şekle geliyor.
Evden eve nakliyat sektöründe rekabetin yoğun olmasından dolayı, işini gerçekten iyi yapan firmalar, arama motorlarında kaybolup gidiyor ve sizlere kendilerini –internet yoluyla – tanıtma fırsatı bulamıyorlar.
İşte bizim de bu siteyi yapmamızdaki en büyük amacımız, Mersin’de bulunan nakliyat ve taşımacılık firmalarını tek çatı altında toplamak, o firmalar hakkında siz müşterilere bilgiler vermek – firmaların güvenilir olup olmadıkları hakkında -  ve eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıtmanızı sağlamak.

6 yorum:

  1. Bilgileriniz harika. hurda demir hakkında bilinmedik tüm bilgilere bizden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Evden Eve Nakliyat
    sektörü; gelişen ve büyüyen dünyaya paralel olarak, kendiğinden oluşmuş ve bütün sosyal kültürlerin ortak sorununa getirilmiş bir çözümdür.

    Yıllar öncesinde olagelen yorucu ve sıkıntılı taşınma ritüellerinin son bulduğu büyük bir devrim olarak görebileceğimiz evden eve nakliyat sektörü; sizin elinizi hiçbir şeye sürmediğiniz, gözlerinizin önünde eşyalarınızın sistemli, düzenli ve en az sizin gösterdiğiniz özenle toparlandığı, taşındığı ve yerleştirildiği bir yöntemdir.

    Gerek işinizden dolayı, gerekse özel zevkleriniz doğrultusunda değiştirmek durumunda kaldığınız yaşam merkezlerinizin, eskiden yeniye geçişin tam ortasında kalan evden eve nakliyat firmaları sizlere sundukları hizmetle bu sorunlu sürecin sıfır riskle yeni yaşamınızla sonlandırılması konusunda tecrübe sahibidir.

    Dilerseniz, ekspertiz aracılığı ile eşyalarınızın değeri, bulunulan mekanın durumu, mevkii, ulaşılabilirliği, katı ve yeni taşınılacak mekanın durumu, mevkii, ulaşılabilirliği ve katı gibi özellikler göz önüne alınarak çıkarılacak rapor sonucunda çözüm odaklı yapılan sözleşme ile taşınma işlemleriniz başlatılır.
    Atlantis Ev Taşıma
    kendi geliştirmiş olduğu iş takip yöntemi, çalışma stili ile diğer firmalardan farklı olarak başta İstanbul olmak üzere Tüm Türkiye de aranılan bir nakliye firması özelliğine bürünmüştür.

    Evinizi taşımadan önce ekspertiz hizmeti vererek taşınma esnasında çıkabilecek sorunlara karşı sizleri bilgilendirmektedir.
    Tüm nakliye faaliyetlerinde eşyalarınızı sigortalı ve uygun ambalaj malzemesiyle paketleyerek taşımaktadır.
    Evden Eve Nakliyat Fiyatları
    ve diğer bilgiler için bizlere İletişim panelimizden ulaşarak bilgiler alabilirsiniz.


    Şehirler Arası Taşımacılık

    Umraniye Evden eve Nakliyat

    Kadikoy Evden eve Nakliyat
    Ev Taşıma hizmet faktörlerine eklenen yenilikler taşınacak müşterimizin güven ve emniyeti adına düşünülerek günümüzde yaşanan olumsuzluklara bir nebze engel olmaktır.

    Umraniye Evden eve Nakliyat

    Kadikoy Evden eve Nakliyat


    Evden Eve Nakliyat

    Ev Taşıma

    Ofis Taşıma

    YanıtlaSil
  3. https://zennakliyat.com/bagcilar-evden-eve-nakliyat/

    YanıtlaSil